Je bent ingelogd als x Log uit

Enkele Referenties

Komtuveu dansba(a)r:

Al meer dan 15 jaar zorgen we voor animatie op de markt van Wenduine.

Al sinds 1997 zijn we elk jaar te gast op Roefel Diksmuide, dit moet je verdienen.

De KSA van Ichtegem betaalde in 1995 niet meer dan 8000 Bfr. voor hun eerste kinderfuif; in 2014 was dat iets meer.

Voor Kazou Brugge organiseerden we in 2008 meer dan 30 fuiven in juli en augustus. Sindsdien zijn we elk jaar op één van hun kampen te gast.

In Kuurne zijn we sinds 2008 om de twee jaar een vaste waarde op de Ezelfeesten.

In basisschool De Leeuw in Zedelgem verzorgen we sinds 2008 onafgebroken de fuiven voor kinderen en hun ouders op het kippenfestijn.

Tijdens de zomermaanden staan er al meer dan 15 jaar  twee animaties voor de toeristen en inwoners van  De Haan in de Potinière op ons programma.

Sinds 2007 zijn we ook een vaste waarde in Stekene; eerst op de wijkkermis en nadien jaarlijks op het 11 juli-feest op de markt.

In het vakantieverblijf van Ter Duinen in Nieuwpoort verzorgen we al zeker 20 jaar non-stop de dansfeesten voor vakantiegangers van verschillende provincies.

10 jaar lang waren we non-stop de afsluiter van de preventiecampagne alcohol en druggebruik op uitnodiging van de politiediensten van Aalst en Grimbergen.

Onze eerste kinderfuif deden we in 1993 op de Gezin-Gazonfeesten in Brugge. Sinds die datum waren we op dat feest jaarlijks te gast tot en met hun laatste editie in 2005.

Al 14 jaar lang kan het Leonardohotel Brugge op ons rekenen op kerstavond en oudejaar om met de buitenlandse toeristen een leuke overgang naar het nieuwe jaar te garanderen. 

Al 15 jaar lang zijn wij de opwarmers van dienst op de loopcross  "Loop Oostende naar de top": dansend opwarmen om dan te gaan lopen.

Sinds 2008 vieren we samen carnaval met de leerlingen en de ouders van d'Oefenschool in Blankenberge.

Het is bijna tien jaar geleden dat we voor het eerst Halloween vierden met de leerlingen van Olva Sint-Katarina. Elke keer maken ze er een griezelig feestje van.