Je bent ingelogd als x Log uit

Kinderdisco

kinderdisco voor de leerlingen van de lagere school

tunak

Onder begeleiding van enkel animatoren en met een professionele discobar kan er naar hartelust worden gedanst en gesprongen, gehuppeld en gezongen. Je kan er vrij bewegen of meedansen met de clips die de animatoren voordansen, meezingen en meebrullen op de laatste hits.

De kinderdisco is een gevarieerd programma dat zich voortdurend aanpast aan de nieuwe trends op radio en TV. De grootste en eenvoudigste klassiekers van de dansvloer worden met de animatoren van Komtuveu weer net dat tikje anders en origineel. Dansplezier verzekerd op onze kinderparty!

Bent U voor Uw feest ook op zoek naar een vervanging voor het springkasteel? Wil je de kinderen iets aanbieden waarbij ze allemaal actief meespelen ,omdat ze anders toch al genoeg stilzitten (op de schoolbank, voor de t.v.)? Zijn jullie wat uitgekeken op de goochelaar, de clown en het poppentheater? Wil je wel eens wat anders dan de traditionele schoolfeestnummertjes, maar wil je toch iets van de kinderen aan de ouders laten zien?

wenduine den boot

Wij hebben een eigentijds en origineel alternatief:

DE KINDERDISCO (of noem het kinderfuif)

Het programma kan kaderen binnen elk animatiepakket (schoolfeest, Sinterklaas, straatfeest), of kan ook als alleenstaande activiteit worden georganiseerd.
Wij verzorgen desgewenst ook het dansfeest voor de volwassenen of combineren beide met elkaar. Indien gewenst brengen wij ook een lichtinstallatie mee, of voor grotere groepen een extra geluidsinstallatie.

 

Kinderdisco huren? komtuveu avonturen? nadien vreugdevuren!!!